Kuka minä olen?







Olen Neea, 20 vuotias, kauniin pienen Lilja Aurora tyttäreni yksinhuoltaja. Alan kirjoittaa blogia lähinnä itseäni varten. Pääni on niin täynnä tunnekuohuja ja ajatuksia, että ne on purettava jollakin keinoin. Miksei näin. 
Tietty olisi kiva jos löytyy lukijoita, ihmisiä jotka ovat kahlanneet tai parhaillaan rymistävät läpi samanlaisten polkujen, kuin omani ovat. Olisi kiva tietää, että on vertaistukea. 

Kerron meistä hieman - jos vaikka niitä lukijoita nyt sattuu tulemaan. 

Lilja on synt. 5.12.2016, oikein reipas ja topakka pieni tyttö. Hymyä ja elämäniloa löytyy, kuten ylemmässä kuvassakin käy ilmi. Mun tilanne raskausaikana ei ollut ihanteellisin, sillä Lilja tuli maailmaan täytenä yllätyksenä. Iloinen yllätys hän tietenkin oli, mutta minun shokki ja kokemattomuus lasten suhteen ajoi meidät lähes karille. Kun olin raskausviikoilla 23, siirryin ensikotiin odottamaan lasta. Täällä ollaan yhä. Syy ei löytynyt ainoastaan kokemattomuudesta, vaan taustalla on paljon muutakin. Niistä avaan myöhemmin. 

Elo täällä ensikodissa ei ole ollut helppoa, kuntoutumassahan täällä ollaan eikä pelleilemässä. Ei mitenkään varsin ihanteellinen aloitus, mutta meille tarpeellinen. Että saadaan hyvät eväät tulevaan elämään, jotta voitiin kääntää täysin puhdas sivu elämässä. 

Isäkuviot meillä on (edelleen) auki, mutta niillä en jaksa päätäni yhtään enempää vaivata. Isä joko on, tai on olematta - ei mitään välimuotoja. Antaa hänen selvitellä päätään rauhassa ja miettiä sopiiko lapsi hänen elämäntyyliinsä tai onko haluja muuttaa elämäntyyliä niin, että sinne on hyvä lapsen liittyä. 

Koska kello on jo lähemmäs kahtatoista kun tämän innostuin aloittamaan, niin en jouda jaaritella nyt tämän enempää tähän ekaan kirjoitukseen. Kohan kokeilin miltä tää alkaa tuntumaan. Lilja kuitenkin herää jo 3h päästä tissille, joten munkin on aika painua maaten :D 


Kommentit

  1. Kivan rehellistä tekstiä, jään odottamaan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä aloitus! Lyhyt, mutta ytimekäs. Aivan ihanat kuvatkin tähän postaukseen laitoit :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä aloitus postaus.. itselläni kun sellainen jäi tekemättä :D jään sivusta seuraalee blogisi kulkua! Onnea uudelle blogillesi. :)

    VastaaPoista
  4. Eikä miten ihana pikkuinen! Hyvä aloitus, herätti minun mielenkiintoa!

    aveclotta.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti